Pentru orice intrebare va rugam sa ne contactati la Tel. 0314.351.760 | 0723.027.352 | 0767.283.428

Despre noi

S.C. AERO CLIM VID S.R.L.
RO 24144330
J40/11715/2008

STR DRUMUL TABEREI,NR 56, BUCURESTI ,SECTOR 6

AERO CLIM VID SRL  este o companie care are ca obiect de activitate lucrările de instalații sanitare, de încălzire,ventilatie  și de aer condiționat (CC4322) și se ocupă atât cu comercializarea sistemelor  de aer condiționat, încălzire și ventilație, pentru locuințe și spații industriale, mentenanța acestora cât și asigurarea garanției echipamentelor distribuite.

Personalul care efectuează operațiuniile de montaj, service și garanție este calificat în acest sens și are experiență de peste 20 ani în acest domeniu și este pregătit să răspundă nevoilor și cerințelor cele mai exigente.

AERO CLIM VID este distribuitor autorizat pentru toate gamele de produse ale următorilor producători:
AIRWELL, CHIGO, DAIKIN, DeLONGHI, , FUJITSU, GENERAL, GREE, HITACHI, HOKKAIDO, INVENTOR, NORDSTAR, LG, OSAKA, PANASONIC, SAMSUNG, SHARP, YAMATO, WHIRLPOOL.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi clienților noștrii servicii de înaltă calitate prin garantarea alegerii corecte ale produselor care li se potrivesc, livrarea rapidă, montajul de calitate și nu în ultimul rând - cele mai bune prețuri!

Desi promovăm metoda comenzilor online, personalul nostru este pregătit să vă asigure și suport telefonic . De asemenea, un reprezantat pe vânzări te va îndruma pentru alegerea produsului potrvit nevoielor tale.

©Copyright 2014. Powered by UV